Produkter Tjenester Meny
VB Rørlegger med bedriftslogo på baksiden av jakken

Prosjekt og referanser

EE-Rørlegger'n har utført flere forskjellige typer oppdrag hvor det varme- og sanitærløsninger har blitt installert. Nerskogen hyttegrend er en av dem.

Nerskogen er en fjellbygd i Rennebu kommune i Sør-Trøndelag. Her er både skianlegg med alpinbakke og godt preparert løypenett for turer sommer som vinter.

Nerskogen hyttegrend består av over 104 tomter. Lund Hyttebygg AS har sikret seg de 32 tomtene i første byggetrinn og har startet bygging av de 4 første.

EE Rørlegger´n fikk VVS-delen av arbeidet. Arbeidet startet høsten 2013, og den første hytta ble ferdigstilt til påske.

- Dette var et konsept som vi var meget spent på. Hyttefeltet er lagt opp slik at 4 eller 6 tomter er ganske nært inntil hverandre, noe som får ned prisen på tomter og anleggskostnader. Men, som salget viser, er det stor interesse for slike tun med nært naboskap, forteller daglig leder Jan Erik Havdal.

Han skryter av Lund Hyttebygg som satset mye på dette feltet og bygde 4 hytter uten at det var noen form for forhåndssalg.

- Det er valgt en grei standard på VVS-utstyret i hyttene med Oras Armatur, varmtvannsberedere fra OSO Hotwater, baderomsinnredning fra Foss og dusjkabinett fra Vikingbad, beskriver Jan Erik Havdal. Det er etablert et moderne og felles biorenseanlegg for hele feltet. Anlegget håndterer både sort- og gråvann. Jan Erik Havdal og kollega Edvin Eide er meget godt fornøyd med samarbeidet med Lund Hyttebygg.

- Vi er også meget godt fornøyd med samarbeidet med rørleggerne. Det gjelder hele prosessen, fra planlegging til ferdigstilling, fra byggesøknad til FDV-dokumentasjon, sier Stig Holthe-Berg, daglig leder hos Lund Hyttebygg.

EE Rørlegger'n AS Prosjekt Nerskogen Hyttegrend

En av hyttene på Nerskogen i tidlig fase

EE Rørlegger'n AS rørleggere Edvin og Jan Erik

Edvin Eide og Jan Erik Havdal midt i planleggingen